Prijava - virtualna Edukaciju o dizanom tijestu - Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Natrag Na Školu

Pozivamo vas na virtualnu Edukaciju o dizanom tijestu.

Virtualna edukacija Regionalnog centra kompetentnosti Ugostiteljsko-turističke škole, Osijek održat će se u utorak 08.06.2021. putem YouTube platforme.

U sklopu naše edukacije u trajanju od 35 minuta upoznat ćemo s osnovnim načinom pripreme dizanog tijesta i mogućnostima njegovog oblikovanja, te izradom različitih jela.

Ovo je prilika u kojoj ćete vidjeti i naučiti kako od osnovnog dizanog tijesta pripremiti različita slana jela: kiflice, kroasani, rolana pizza, pecivo za burger, punjene pržene lepinje i hrenovke u tijestu.

Svrha ove edukacije je približiti učenicima ugostiteljsko-turističkih i prehrambenih usmjerenja te svim zainteresiranim građanima jednostavnost pripreme dizanog tijesta kao bazne namirnice, što ostavlja prostor kreativnom pristupu čime se može dobiti širok spektar ukusnih jela.

Ovakav pristup organiziranja edukacija primjenjivat će se i u budućnosti, te se nadamo i uživo ukoliko epidemiološka situacija bude dozvoljavala. Zahvaljujući ovakvim edukacijama koje u fokusu imaju stjecanje konkretnih znanja i vještina, a koje ćemo provoditi u okviru našeg Regionalnog centra kompetentnosti, svrha je osigurati konkurentnost na tržištu rada.

S obzirom na to da se događaj organizira virtualno, sve zainteresirane koji se žele prijaviti za sudjelovanje putem YouTube platforme molimo da prate sljedeće korake:

1. Popunite i pošaljite online prijavnicu

2. Nakon popunjavanja prijavnice, 07.06.2021. poslat ćemo vam poveznicu na događaj.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Ugostiteljsko-turističke škole, Osijek

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

031 212 980

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Akademis Ugostiteljsko-turističke škole

Lučki prilaz 4 31000 Osijek

031 203 870

031 215 512

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr