Izborni program - Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Natrag Na Školu

IZBORNI PROGRAMI

Uključivanjem u neke od izbornih programa, učenici daju svoj doprinos domskom ozračju kroz svoj rad i interakcije s drugima. Također, imaju priliku sudjelovati na regionalnim i državnim natjecanjima poput domijade. Zahvaljujući izbornim programima, naučit će korisno organizirati slobodno vrijeme, imat će priliku usmjeriti svoju energiju u pozitivnu i produktivnu aktivnost koja će obogatiti njihova znanja i vještine, ali i društveno biće u njima jer se prilikom takvih aktivnosti produbljuju i učvršćuju prijateljske veze između učenika te se stvara poseban odnos između učenika i njegova mentora.

U nastavku možete pogledati ponuđene izborne programe, koji će se ostvarivati ovisno o broju zainteresiranih učenika.

KREATIVNI PROGRAMI

Svi naši kreativni programi omogućuju mladim kreativcima da svojim izražavanjem obogate domski prostor, ozračje i kulturu, a njima samima da stvaraju, razvijaju svoju kreativnost, samopouzdanje, da iskoriste terapeutski potencijal kreativnog rada te da se druže i bolje upoznaju s domskim susjedima.

Keramička skupina

Izaberete li ovu aktivnost, naučit ćete modelirati, peći i bojati glinu te iskoristiti njezina terapeutska svojstva. Sudionici ove aktivnosti osvojili su zavidne rezultate na regionalnim i državnim domijadama.

Video skupina

U ovom izbornom programu naučit ćete snimati, montirati i surađivati s drugima kako biste stvorili – film. Prethodno iskustvo nije potrebno. Neke od naših uradaka možete pogledati na stranici, a nadamo se da ćete nam pomoći obogatiti našu zbirku uradaka.

Kreativne radionice

Na ovim radionicama izrađujemo različite predmete, ukrase i sl., s ciljem estetskog uređenja doma u ruho pojedinih godišnjih doba, odnosno, povodom obilježavanja pojedinih blagdana i drugih značajnih dana u godini. Radionice su osmišljene po principu „uradi sam“, a odvijaju se u ugodnom i opuštenom ozračju.

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

031 212 980

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Akademis Ugostiteljsko-turističke škole

Lučki prilaz 4 31000 Osijek

031 203 870

031 215 512

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr